top of page

Jobcoaching

Coachende samtaler med borgere med det formål, at den ledige opnår afklaring, får skabt en plan til at vende tilbage til arbejdsmarkedet, og får fornyet fokus på styrker og kompetencer. Med særlig fokus på motivation, selvværd og personlig udvikling. Støtte til skrivning af jobansøgning og CV, samt afdækning af nye jobsøgnings muligheder.

Der kan planlægges individuelle tidsforløb.

"Afklaring samt fornyet styrke"

Jeg har med meget gode resultater haft en række borgere i coachingforløb hos Lone Løfvall Jensen.

Forløbene har resulteret i borgerne har fået afklaring (om jobønsker, kompetencer og muligheder), samt fornyet styrke og tro på sig selv til at komme tilbage på arbejdsmarkedet - og i de fleste tilfælde hurtigt lander relevante jobs.

Blandt Lones styrker er, at hun med stor dygtighed formår at skabe en konstruktiv og energigivende refleksion hos det enkelte individ, som vedkommende bruger til at komme godt tilbage på arbejdsmarkedet.

Poul Erik, Jobkonsulent

”Jeg er nu i arbejde”

Jeg var så heldig at få et forløb hos Lone af mit Job Center i forbindelse med min ledighed. At blive mødt med et konstruktivt og menneskeligt ansigt i en forvejen presset situation har været en kæmpe hjælp og hele vejen igennem været en positiv oplevelse.

Jeg er nu i arbejde. Tak til Lone

Preben, 58 år.

Kontakt

Telefon 23 45 55 50

Mail: coachinghouse@outlook.dk

bottom of page