top of page
IMG_4117.jpg

LONE LØFVALL JENSEN
Ejer af Coaching House

Jeg er uddannet international certificeret coach (ICI), neuropsykologisk coach, mindcoach, stresscoach og mentaltræner. Jeg har en bred erfaring indenfor rekruttering og arbejder dagligt med støtte til arbejdsledige indenfor alle målgrupper.

Jeg coacher alle der har brug for at finde deres vej mod det mål der ønskes, og 

Ud over at coache afholder jeg workshops, laver personlige mentale lydfiler, arbejder som mentor/vejleder og samarbejder med virksomheder i forhold til praktikker/løntilskud/ordinære jobs.

 

Jeg har en baggrund indenfor salg samt 4 års ansættelse i et jobcenter som virksomhedskonsulent, med en håndholdt indsats. 

" Som certificeret coach og mentaltræner kan jeg være med til at finde dine ressourcer og hjælpe dig til at ændre dine begrænsende overbevisninger, så du kan udnytte dit potentiale til at leve det liv DU ønsker." 

Mit fokus er at have en anerkendende tilgang til mennesker. Jeg mener, vi alle handler ud fra en positiv hensigt, selv om den kan være svær at få øje på nogle gange. Jeg mener også, vi alle har potentiale til at leve det liv vi ønsker og drømmer om.

 

Min store interesse er vores hjerne og dermed også mentaltræning. Det er helt fantastisk hvordan vi, bare ved at lære at arbejde med vores tanker, kan komme tættere på at nå vores mål. Mentaltræning har en dokumenteret effekt, både forebyggende og helbredende. Gennem mentaltræning kan man lære at udnytte sin hjernes fulde potentiale. 

Min udvikling sker i øjeblikket som certificeret hypnotisør, som jeg lige har afsluttet i november 2022. Hypnoseformen kaldes direkte hypnose og læner sig meget op ad mentaltræning, og som er en utrolig effektiv og direkte kommunikation med vores underbevidsthed.  

 

I min fritid har jeg været frivillig rådgiver i landsforeningen mod spiseforstyrrelse og selvskade. Her har jeg rådgivet spiseforstyrrede/selvskadende og deres pårørende om mange af de problematikker der følger med, når man har en spiseforstyrrelse/selvskadende adfærd eller er i fare for at få en. Jeg bruger mange timer på at finde ny viden om vores hjerner, ligesom adfærd og underbevidstheden er foretrukne emner.

Kontakt

Telefon 23 45 55 50

Mail: coachinghouse@outlook.dk

bottom of page