top of page

Acerca de

Orchid

Andre siger

”Det er den bedste beslutning man kan tage”

Jeg vil hjerteligt anbefale et menneske, en person som ikke kan beskrives med ord. Et menneske som lige fra starten troede på mig. Jeg har været ledig og startede i et forløb hos Lone, hvilket ændrede det hele. Lone har fagligheden, professionalisme og har det menneskelige, som gør hende unik. Lone kan inspirere og støtte alle mennesker undervejs. Jeg håber, mange mennesker kan få muligheden for at lære Lone at kende så de også oplever hendes professionalisme. Alle fortjener det bedste, så skynd dig at kontakte Lone. Det er den bedste beslutning man kan tage.

Maria, 35 år.

”Jeg har nu en søn som har fået mere overskud i hverdagen”

Jeg vil gerne sige stor tak for de fantastiske lydfiler, du har lavet til Carl. Carl har fået mere ro i kroppen og har ikke så mange konflikter mere i skolen. Carl udtaler selv, at han har fået et sted at flytte tankerne hen, når det er svært i skolen. Jeg har nu en søn, som har fået mere overskud i hverdagen og som er blevet meget gladere, også for at gå i skole. Han har fået mere ro til at deltage i timerne  og falder meget nemmere i søvn og sover igennem hele natten.

Helle, mor til Carl på 9 år med ADHD

”Jeg er nu i arbejde”

Jeg var så heldig at få et forløb hos Lone af mit Job Center i forbindelse med min ledighed. At blive mødt med et konstruktivt og menneskeligt ansigt i en forvejen presset situation har været en kæmpe hjælp og hele vejen igennem været en positiv oplevelse.

Jeg er nu i arbejde. Tak til Lone

Preben, 58 år.

”Tak for nogle lærerige timer”

Takker for coaching – det satte en masse tanker i gang. Du er go. God til at være Lone, og god til at være coach på de rigtige tidspunkter. Også det, at du selv har noget livserfaring, så det ikke er en på 22 år man sidder overfor.

Tak for nogle lærerige timer

Heidi, 44 år

”Små redskaber, men med stor effekt”

Efter 4 måneders arbejdsløshed og et ukendt antal afslag på ansøgninger var selvtillid, selvværd, lyst og energi helt i bund. Jeg vidste ikke hvad coaching kunne gøre for mig, men jeg havde brug for ”hjælp” til at komme op igen og videre. Lone var det perfekte valg. Allerede efter første besøg gik jeg derfra med redskaber til at tage små skridt og en boostet selvtillid. Små redskaber, men med stor effekt. 3 besøg senere havde jeg igen troen på mig selv og så mulighederne i stedet for begrænsningerne. Lone har evnen til at få det bedste frem i en og endnu vigtigere, så man også selv kan se det, bruge det og komme videre

Min varmeste anbefaling

Karin, 52 år

”Endte med at fremlægge klart og tydeligt”

Jeg har gået til coaching hos Lone. Hun har givet mig en masse gode redskaber som jeg benytter mig af i hverdagen. Jeg har altid været meget genert og usikker, men jeg har lært at kunne pakke det væk. F.eks. har Lone hjulpet mig med min usikkerhed når jeg fremlægger i min klasse. Jeg startede med rystende hænder og stemme, men endte med at kunne fremlægge klart og tydeligt, det gav både min lærer et godt indtryk af mig, men ikke mindst gav det mig et kæmpe selvtillidsboost. Ting som før har væren en kæmpe belastning i min hverdag, er nu blevet nemmere for mig. Det er hyggeligt og spændende at komme til coaching og der er fedt at bruge ens nye værktøjer i dagligdagen.

Jeg kan klart anbefale Coaching House

Line, 17 år

"Tilbage til et liv i mental balance"

Lone har en afgørende rolle i den udvikling, som jeg har været igennem de sidste 4 måneder. Hun har med succes hjulpet mig med at finde tilbage til et liv i mental balance efter en lang periode med stress. Hendes coaching og mentaltræning har flyttet negativ energi og tanker til positive tanker og følelser, der er mere udviklende for mig. Hun har gang på gang hevet nye værktøjer frem, som har givet stof til eftertanke og mange aha-oplevelser om mig selv.

Med Lones mange års erfaring med coaching inden for karriere og ledighed har hun boostet mit kompetence-selvværdet og motivation. Ligeledes har hun hjulpet med afklaring og målsætning til min videre jobsøgning og karriere og hun giver ikke op før jeg er i mål.

Lones rolige og kompetente personlighed er som en varm dyne af tryghed, når man føler det hele sejler. Det har været et givende og udviklende forløb hos Lone, som jeg varmt kan anbefale andre.

Helene Tamsen

"Afklaring samt fornyet styrke"

Jeg har med meget gode resultater haft en række borgere i coachingforløb hos Lone Løfvall Jensen.

Forløbene har resulteret i borgerne har fået afklaring (om jobønsker, kompetencer og muligheder), samt fornyet styrke og tro på sig selv til at komme tilbage på arbejdsmarkedet - og i de fleste tilfælde hurtigt lander relevante jobs.

Blandt Lones styrker er, at hun med stor dygtighed formår at skabe en konstruktiv og energigivende refleksion hos det enkelte individ, som vedkommende bruger til at komme godt tilbage på arbejdsmarkedet.

Poul Erik 
Jobkonsulent

Ønsker du et coachforløb - kontakt mig her

Udfyld felterne og jeg vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Tak for din besked
bottom of page